FAQ - virtuelt løb

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmå ift. Virtuelt LINAK Nordborg Marathon 2020.

Der kommer løbende mere info omkring det virtuelle løb.

Følg med på vores Facebook side Nordborg Marathon eller ta’ et kig her på hjemmesiden under Virtuelt løb 2020.

Tilmelding og startnummer

Du kan tilmelde dig det virtuelle løb på sportstiming.dk eller ved at trykke her.

• Nordals Walk 5 km
  • Nørulf Børneløb 1.000 meter (de første 150 pladser er sponsoreret af Brd. Nørulf)

Prisen for at være med til Virtuelt LINAK Nordborg Marathon er 75 kroner inkl. gebyr, uanset hvilken distance du vælger at løbe eller gå.

Hører du dog under kategorien børn 0-10 år, er det gratis at deltage for de første 150 tilmeldte. Herefter er prisen 50 kroner inkl gebyr.

Til det virtulle løb skal du selv printe dit startnummer fra din profil på sportstiming.dk og det vil ikke være muligt at købe t-shirts.

Nej. Det virtuelle løb er et helt nyt event med nye priser, og du skal derfor aktivt tilmelde dig, for at deltage.

Tilmeld dig det virtulle løb her.

Nej. Da løbet er virtuelt er der ingen max antal deltagere.

Tid og sted

Da løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemmeadresse, i skoven sammen med et par venner, eller midt på en tilfældig gade, i den modsatte del af landet.

Det virtuelle løb afholdes lørdag den 29. august 2020.

Da løbet er virtuelt bestemmer du selv, hvornår på døgnet du hopper i løbeskoene.

Resultater, medaljer og diplom

I ugen op til løbet vil du modtage en mail med en guide og et link, som du kan bruge, når du skal registrere din tid/resultat.

Da løbet er virtuelt og man selv skal indtaste sit resultat, bliver der ikke kåret vindere på distancerne.

Du kan dog stadig se din placering, når alle har indtastet deres tid.

Alle der tilmelder sig inden kl. 23.59 den 20. august vil modtage deres medalje med posten en uges tid inden løbsdagen.

I ugen op til løbet vil du modtage en mail med en guide og et link, som du kan bruge, når du skal registrere din tid og printe dit diplom.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller sende en mail til kontakt@nordborgmarathon.dk