Tilmelding

Tilmelding skal ske inden onsdag d. 26. august 2020 kl. 23:59 via Sportstimings hjemmeside. 

Løbet lukker for tilmelding ved 1000 deltagere.

Efter deltagergebyret er modtaget registreres deltagerens navn på løbets hjemmeside. Denne registrering gælder samtidig som bekræftelse.
Tilmelding inkl. t-shirt er kun mulig indtil søndag d. 23. august 2020 kl. 23.59 – herefter er køb af t-shirt ved tilmelding ikke mulig.
Der løbes med chip som er placeret i startnummeret. Startnummeret  placeres på det yderste lag tøj på brystet.
Bemærk! Alle har med deres tilmelding accepteret, at de løber på eget ansvar, og at arrangørerne ikke kan gøres ansvarlig. Det er ikke tilladt, at have cyklende ledsagelse på ruten. Overtrædelse vil medføre diskvalifikation. Bliver man forhindret i at deltage, eller opstår der force majeure, der tvinger arrangørerne til at aflyse er der ikke krav på tilbagebetaling.
Eftertilmelding

Eftertilmelding er muligt på selve løbsdagen fra kl. 08.00 og indtil 1 time før den aktuelle distances starttidspunkt. Pris for eftertilmelding er løbets pris + kr. 50,00. Det er ikke muligt at købe t-shirt på løbsdagen, medmindre lager haves.

Eftertilmelding foregår i Infoteltet, som er placeret på Kvicklys parkeringsplads.

Udlevering af startnummer
Udlevering af startnummer foregår i Infoteltet, som er placeret på Kvicklys parkeringsplads. Derudover udleveres der startnumre i Kvickly Nordborg fredag d. 28. august 2020 fra kl. 17.00-19.00.